Nagy segítség munkánkban, ha érdeklődsz és látogatod eseményeinket. Viszont, ha szeretnél aktívabb részese lenni ennek a szellemi törekvésnek, akkor legyél tagja a Szellemi Út Népfőiskola Egyesületnek. A tagság, 6.000 Ft/év, januári évfordulókkal.

Az egyesületi tagság kedvezményeket biztosít az előadások és egyéb rendezvények árából és folyamatosan bővülve egyéb előnyöket, kedvezményeket, szolgáltatásokat fogunk hozzá kapcsolni. A tagsággal és tagdíjjal kapcsolatban, meg kell említenem, hogy a tagsági díj nagyban támogatja mindennapi munkánkat, fentebb megfogalmazott törekvéseinket, így nem csupán kedvezményt vásárolsz általa, hanem anyagilag segíted munkánkat.
Tagfelvételi szándékodat email-ben és személyesen, az előadásokon tudod jelezni felénk. Minden tag kapni fog egy tagkártyát, amellyel rendezvényeinken igazolni tudja tagviszonyát, pl. előadások látogatása alkalmával.

Nagy örömünkre több olyan tagunk is van, aki nem csak tagságával vagy adományával szeretné támogatni munkánkat. Ők tevékenyen is részt kívánnak venni az eseményekben. Nagy segítséget jelent ez az előadások lebonyolításában, illetve a mindennapi háttérmunkák elvégzésében. Nekik külön köszönjük!

A tagok jogosultak, az éves Közgyűlésen részt venni és a Szellemi Út Népfőiskola Egyesületet érintő kérdésekben szavazni.

2024 évi Közgyűlés
2024.02.29. 17:00
BBKH 102-es terem

Nagy örömünkre szolgál, hogy igény merült fel egy adomány-számlaszám megnyitására is. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik anyagi hozzájárulásukkal bővítik lehetőségeinket. 

Számlaszámunk: 

MBH Bank: 10103513-15036029-00000004
közlemény: „ADOMÁNY”

Hálásan köszönjük!