A szellemi tanítások mindig nagy hangsúlyt fektettek az ismeretek elsajátítása és a gyakorlásuk közötti harmonikus egyensúly megteremtésére. Ebből a szemléletből tekintve is hívunk minden szellemi utazót, a meditációs estéinkre, amelyeket minden páros héten, csütörtökön, 18 órától tartunk.

ÚTRAVALÓ meditációs esték

Aktuális részletek és jelentkezési lehetőség a BARTÓK-ASZTOLÓGIA oldalon:

 uton.bartokbela.hu

Figyelem! A helyszín eltér az előadásokétól és a befogadó képessége miatt szükséges, az előre jelentkezés.

KÉTNAPOS ELVONULÁS
SZELLEMI ÚTRAVALÓ

Ez az esemény csak jelentkezés után kerül megszervezésre.

A Szellemi Út Népfőiskola és a Bartók-Asztrológia közös eseménye, egy csendes, szellemi hétvége, amelyre sok szeretettel hívunk minden Belső Úton járót.
Egymásra épülő meditációs gyakorlatok teremtenek megfelelő tudatállapotot, az előadássorozathoz, amely az anyagból mutat a szellemi felé; a dologi látástól a jelenségek világa felé; a berögzült reakciók kényszerűségétől, a szemlélet megváltoztatásának szabadsága felé. A hangsúly itt sem az ismeretek bővítésén van, hanem az ismeret és a megtapasztalás, megélés egyensúlyának megteremtésén, hiszen szokásainkat, rendszeres tevékenységgel teremtjük meg. A tudás bizony kevés a szokások megváltoztatásához.

Azokban az országokban, ahol természetes, hogy az emberek a mindennapi, világi életük mellett, a belső világukkal „is” foglalkoznak, teljesen elfogadott a szellemi elvonulás gondolata. Élik hétköznapjaikat, dolgoznak, tevékenykednek, családban élnek, de évente egyszer, kétszer, egy pár napra elvonulnak a külvilág zajától, hogy elcsendesedhessenek, hogy lenyugodhassanak, hogy meghallják belső hangjukat, hogy a bennük zajló folyamatokat, gondolatokat, érzelmeket meg tudják figyelni és megismerkedhessenek velük. Hogy visszatérhessenek abba a belső állapotba, ahonnan a világ stressz nélkül megfigyelhető, így jut idő minden válaszra.

Az elvonulást Bartók Béla asztrológus, A Szellemi Út Népfőiskola elnöke, az ÚTRAVALÓ meditációs esték vezetője szervezi.

Maximális létszám: 20 fő

Jelentkezni és érdeklődni az nepfoiskola@szellemiut.hu e-mail címen lehet.